Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Het geheim van slanke mensen

Het geheim van slanke mensen is een complete afvalmethode: over slank kiezen, goed voor jezelf zorgen en over eten wat jij lekker vindt. Dag moeten, niet mogen en afzien, hallo genieten en bewust kiezen. Alles mag!

De basis van Het geheim van slanke mensen is: ik eet wat ik wil, maar ik wil niet meer teveel eten. Iedereen kan met een goed basispatroon genieten van de dingen die hij/zij lekker vindt én slank kiezen (ik mag, maar ik wil niet) in lastige situaties. Zeg je 'ik mag alles, maar ik wil niet" dan neem je zelf verantwoordelijkheid en val je zonder frustraties af en blijf je slank.

Het geheim van slanke mensen ontdekken gaat in 6 stappen:
Stap 1
Durf te dromen. Bedenk wat je wil bereiken en maak dat ideaalbeeld concreet in kilo's en gevoel (bijv. ik weeg 63 kilo en wandel heel relaxed in bikini over het strand).

Stap 2
Geniet én val af. Probeer de dagmenu's en vergroot zo je kennis over gezond en slim eten en drinken. Ontwikkel met de menu's langzaam maar zeker een eigen basiseet- en drinkpatroon waarbij je onbezorgd geniet (óók van chips, wijn of koekjes), afvalt en slank blijft.

Stap 3
Kies 'ik mag, maar ik wil niet' in lastige situaties. Ontdek de kracht van slank kiezen: pak de regie en zeg zonder frustratie nee tegen teveel eten (nóg een stukje verjaardagstaart/biertje/handje pinda's/etc.)

Stap 4
Voorkom emotionele eetdrang. Val je aan op chocolade of zoutjes als je gestresst bent of niet lekker in je vel zit? In het vervolg voorkom je zulke situaties door goed voor jezelf te zorgen, met behulp van 'De grote vijf': beweging, activiteiten waar je energie van krijgt, tijd voor jezelf, contact met anderen en persoonlijke verzorging.

Stap 5
Ontdek je favoriete slanke gewoontes. Niet meer snoepen binnen een uur voor het avondeten, restjes weggooien (dus niet opeten boven de prullenbak): kies de tips die voor jou werken en je voorkomt veel lastige situaties.

Stap 6
Eet alles wat je wilt en kom niet aan. Blijf slank kiezen en genieten. Je bent nu één van die slanke mensen voor altijd.

Afhankelijk van hoe snel je wil afvallen kies je een calorie-inname van 1200, 1500 of 1800 calorieën, waarbij je eten inplant wat je echt lekker vindt en waar jij je goed bij voelt. Dit levert dan een basiseet- en drinkpatroon op wat je makkelijk vol kan houden en waarbij je een leven lang op gewicht blijft.

http://www.hetgeheimvanslankemensen.nl/

Naast het boek worden workshops gegeven om je op weg te helpen en/of een steuntje in de rug te geven.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

193 volgers