Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

No Diet Dieet

Het No Diet-dieet is eigenlijk geen dieet. De aanpak van het No Diet-dieet richt zich op de psychologische oorzaken van gewichtstoename. Professor Ben Fletcher en Dr. Karen Pine geloven dat wanneer je breekt met de gewoonten die je dik maakten, je gewicht kunt verliezen zonder je druk te maken over eten.

Hoe zwaarder mensen zijn, hoe meer ingesleten gewoonten ze hebben. Samen stelden zij een programma samen waarin je wordt aangemoedigd om met je gewoonten te breken en nieuwe dingen in je leven te introduceren.

In feite leer je in Het no-diet dieet stap-voor-stap de gewoonten aan van mensen die van nature slank blijven. Het afvallen volgt vanzelf en de kilo's blijven definitief weg.
Wie dit dieet volgt, leert vooral flexibel te zijn en dat flexibele gedrag - niet het op dieet gaan - is de sleutel tot succes.

Dikke mensen moeten zich bewust worden van hun slechte eetgewoonten en er iets anders voor in de plaats doen. Als iemand bijvoorbeeld iedere dag 's ochtends vroeg op het station een krant koopt en daar een gevulde koek bij koopt, kan hij zijn krant beter ergens kopen waar geen koek wordt verkocht.

Het No Diet-dieet bestaat uit vijf fasen, waarin men stapsgewijs leert om telkens iets op een andere manier te doen, bijvoorbeeld luisteren naar een ander radiostation dan men gewend is. Door het vastgeroeste patroon in het dagelijks leven te wijzigen, zullen ook vaste eetgewoontes veranderen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

53 volgers